Azurio Group

Az Azurio Group marketinggel és értékesítéssel foglalkozik. Olyan termékek és szolgáltatások értékesítésével, ahol a marketing és értékesítési tevékenységre nincsenek külön anyagi és erőforrások, a tulajdonosok nem kívánnak külön tartalékokat elkülöníteni ezekre a tevékenységekre.

Minden olyan kis-, és középvállalkozás értékesítésére tudunk megoldást nyújtani, ahol korrekt a termék, vagy szolgáltatás, és látunk benne fantáziát. Minden esetben saját adatbázisunkból dolgozunk, ami több tízezer céget tartalmaz kategorizálva beszerzők, döntéshozók telefonszámával, e-mail címével és további értékes adatokkal.

Értékesítés

A projekteket saját finanszírozással indítjuk el, szinte minden esetben jutalékért, így a Megrendelőknek nincs költsége, ha minket bíz meg. Az értékesítés sokféle formáját alkalmazzuk a call centertől az elektronikus fejlesztéseken át, az interneten történő értékesítésig, vagy akár a kiegészítő szolgáltatáshoz csatolásig.

Marketing

Szükség esetén magunk brendingeljük a Megrendelőket, az egész arculatot kialakítjuk (honlapkészítés, logókészítés, stb...).

Hatékonyságnövelés

A cégek működését elemezzük, a folyamatokat optimalizáljuk, és rámutatunk a hibásan működő folyamatokra, ezzel fejlesztve a működési hatékonyságot.

Kardos Ádám
kardos.adam@azurio.hu

Azurio Group